Декларация за поверителност

Gameforge 4D GmbH‬,‪Albert-Nestler-Straße 8‬,‪76131 Karlsruhe‬, (‘‪Gameforge‬‘), се отнася много сериозно към защитата на личните ви данни. Настоящите правила за поверителност ще ви предоставят информация, затова каква лична информация събираме, а също така и как я обработваме и съхраняваме.
Предмет на настоящата декларация за поверителност
Тази декларация за поверителност обхваща всички услуги, които се предлагат от ‪Gameforge‬ Интернет страниците, в частност порталът на ‪Gameforge‬ и индивидуалните сайтове на онлайн игрите. Декларацията за поверителност, освен ако друго не е отбелязано, изключително регламентира начина по който ‪Gameforge‬ третира личните ви данни. Ако използвате услугите на трети страни, то декларациите за поверителност на тези трети страни се прилагат изключително. ‪Gameforge‬ не ревизира декларациите за поверителност на трети страни.
Администратор на лични данни
Според Федералният закон за защита на личните данни, администратор на лични данни е ‪Gameforge 4D GmbH‬, ‪Albert-Nestler-Straße 8‬, ‪76131 Karlsruhe‬. Ако имате някакви въпроси относно декларацията за поверителност, моля свържете се с ‪‬. На посоченият адрес може да изпращате запитвания относно изданията и рецензиите на декларацията за поверителност, да промените или изискате изтриване на личната ви информация съхранявана от ‪Gameforge‬. Освен това, можете да се свържете с нас, като използвате посоченият по-горе пощенски адрес. Молим ви - ако е възможно - да посочите онлайн играта, която сте играли, сървъра и никнейма, който сте ползвали. Това няма да ви коства никакви други разходи, отколкото разходите за излъчване, посочени в базовите ставки (т.е. разходите за вашия интернет, електронна поща, мобилен телефон или телефон за връзка).
Обща информация
Ние събираме, обработваме и съхраняваме вашата лична информация - освен ако това не е било вече разрешено от правилниците - само с ваше съгласие. Ако съгласието е обявено по електронен път, в рамките на обхвата на нашето присъствие в интернет, ние ще отговаряме на законовите задължения да ви информираме относно това.
Събиране на данни за изпълнение на договорa
В общи линии може да получите достъп до интернет присъствието ни и без да ни разкривате никакви лични данни. Винаги имате избор дали да ни предоставите или не личните ви данни. Ние събираме личните ви данни, за да сме в състояние да изпълним договора, който сключваме с вас. В допълнение към проверката за спазване на условията за ползване и правилата на играта, това включва по-специално правилното обработване на вашите платежни нареждания. Предоставянето на лични данни е необходимо, ако желаете да се регистрирате на нашите уебсайтове, да участвате в томболите ни или да се абонирате за информационният ни бюлетин. Тези данни включват например, вашето име, адрес, електронна поща и други данни, които ‪Gameforge‬ може да изиска в определени случаи. В допълнение, автоматичното събиране на допълнителни данни на регистрираните потребители, като например IP адреса, се изисква за техническото изпълнение на нашите услуги, както и за следене на използването на нашите услуги в съответствие със закона и договора. Подходящото спазване на договора от страна на потребителя, включва в частност спазването на общите услови и правилата на играта. Доколкото ние предоставяме на клиентите ни програми за сваляне, за да може да участват в нашите игри, то тези програми могат да включват в себе си програми за избягване на възможностите за алтерниране или злонамерени влияния в инсталираната игра. Това се прави с цел избягване на незаконно манипулиране на играта и данните. Такива програми се стартират едновременно със самата игра и имат единствено за цел да защитят данните на съответната игра, които се съхраняват в клиентите и в сървърите. По време на участието ви в съответната игра може да бъде направен анализ на клиентският софтуер, техническата комуникация между клиентът и сървърите, както и на известните незаконни манипулации и добавки (в частност хакове и чийтове). Няма да се извършва по-нататъшен анализ на вашият компютър и данни; в частност комуникацията ви в рамките на играта или други данни, които се съхраняват на компютъра ви. Ако не се засече никакво алтерниране на клиентът или на комуникацията между клиента и сървъра, никакви лични данни няма да се съберат или в частност да бъдат изпратени до съответния игрален сървър или ‪Gameforge‬. В случаи на злоупотреба, по-специално при откриване на техническа манипулация и нарушаване на условията за ползване и правилата на играта, необходимите данни за премахване на злоупотребата ще бъдат изпратени на ‪Gameforge‬. Ако такава програма е инсталирана заедно с играта, ще бъдете информирани за това чрез отделно съобщение. По всяко време може да преустановите или откажете инсталирането, чрез преустановяване на инсталирането или премахването на вече инсталиран клиент.
Бисквитки
За технически цели и за да направим посещението в нашите уебсайтове възможно най-приятно, ние използваме, както и много други компании, наши собствени бисквитки, в допълнение към бисквитките на Google Analytics, описани по-горе. След посещението ви в нашите уебсайтове, тези бисквитки са обикновено автоматично изтривани от твърдия диск; Въпреки това, някои бисквитки могат да се съхраняват на твърдия диск, за по-дълъг период от време, поради технически причини. Вашият интернет браузър може да бъде настроен да отхвърля бисквитки по-принцип или да ги изтрива в отделни случаи. Ако желаете да премахнете дадени бисквитки или да спрете инсталирането им, моля следвайте инструкциите на производителя на браузъра ви. Моля, имайте на предвид, че вече може да не бъдете в състояние да използвате нашите интернет страници или да ги ползвате само в ограничена степен по технически причини.
Събиране на данни със статистически цели.
За целите на статистическо оценяване, ние събираме данни като операционна система и версия, браузър и версия, IP адреси, както и друга системна информация. Ние използваме тази информация за статистически цели, в частност за адаптиране на интернет присъствието ни според нуждите на потребителите. Където е възможно данните се анонимизират. Не се разкриват данни на трети страни.
Оттегляне на съглавие
Доколкото обработването на личните ви данни се основава на съгласието ви и не е договорно или законово оправдано, може да оттеглите съгласието ви за обработка на данни по всяко време с ефект за в бъдеще. Доколкото оттегляне се отнася до получаването на бюлетини или други електронни писма, ще бъдете информирани, в част от съобщението, че може да откажете абонамента си по всяко време. Отказът от абонамент няма да ви коства допълнителни разходи освен необходимите за предаването му. В противен случай, моля консултирайте се с поддръжката на уебсайта или играта, която се използвали, за да оттеглите съгласието ви. Отказът от абонамент няма да ви коства допълнителни разходи освен необходимите за предаването му.
Използване на псевдоними
В много случаи е възможно да използвате псевдоними при използването на услугите на ‪Gameforge‬. Потребителите се насърчават, да се възползват от това.
Използване на личните ви данни
Ние използваме личните ви данни с цел непрекъснато да подобряваме обхвата на предлаганите от нас услуги и нуждите на потребителите. ‪Gameforge‬ използва личните ви данни за установяването, изпълнението и уреждането на договорните ви отношения с ‪Gameforge‬ и осъществяване на плащанията. Освен това ползваме личните ви данни за да комуникираме с вас. Това включва, в зависимост от случая, информирането ви за новостите в нашите услуги чрез e-mail. По този начин, ние използваме вашите данни за да ви информираме редовно относно продукти, услуги или някои събития от нашата гама от услуги и набор от услуги на нашата корпоративна група, които може да представляват интерес за вас. Може да получите e-mail, в рамките на клиентско проучване. Може да получавате електронни писма от следните e-mail адреси: , , Използваме личните ви данни, за да защитим уебсайтовете ни и да предотвратим неоторизиран достъп до тях, както и да проследим всеки неоторизиран достъп.
Разкриване на лични данни
Личните ви данни няма да бъдат продадени на трети страни. В допълнение на използването на Google Analytics, ‪Gameforge‬ изключително предоставя личните в данни на трети страни в следните случаи: Ние си сътрудничим с доставчици на разплащания (като например кредитни компании, PayPal, мобилни оператори, агенции за събирания на вземани и т.н.), които създават и събират статистически данни, доставчици на IT услуги (например центрове за данни, хостове, архивни услуги, услуги за бази данни). Тези доставчици на услуги имат достъп до данните ви до степен, която е необходима само за изпълнението на техните задачи. Тези доставчици на услуги, са длъжни да се отнасят към вашите данни съгласно тази Декларация за поверителност и съответните правилници за защита на данните. В случай че ‪Gameforge‬, компании контролирани от‪Gameforge‬, отделно свързани компании продадат акциите си, вашите лични данни ще бъдат прехвърлени заедно с частите на компанията. Разбира се, в този случай данните ви също са обект на тази Декларация за поверителност и съответни правилници за защита на данните.
Изтриване на данни
Ако данните ви вече не са необходими, за посочените по-горе цели, включително и уреждане, за данъчни цели или други юридически причини те ще бъдат изтрити.
Сигурност на личните ви данни
Ние обработваме данните според Немският Федерален Закон за защита на личните данни. Всички служители са задължени и са били посъветвани да спазват необходимите изисквания за поверителност на данните. Трансферът на данни при разплащанията е защитен от SSL криптираща технология. Нашият SSL трасфер е THAWTE сертифициран.