Tietosuojakäytäntö

Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe, (‘Gameforge‘), ottaa henkilötietosuojan erittäin vakavasti. Seuraava tietosuojakäytäntö kertoo sinulle tietoja siitä miten keräämme henkilötietojasi, sekä miten niitä käsitellään ja käytetään.
Tietosuojakäytännön pääasiat
Tämä tietosuojakäytäntö sisältää kaikki palvelut jotka tarjoaa Gameforge internet sivustot,Gameforge portaalit ja yksilöidyt online peli sivustot. Jollei toisin ole ilmoitettu, tietosuojakäytäntö määrittelee miten Gameforge käsittelee henkilötietojasi. Jos käytät kolmannen osapuolen palveluja, tietosuojakäytäntö näissä tapauksissa muodostuu kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä. Gameforge ei vastaa kolmannen osapuolen tietosuojakäytänteistä.
Rekisterinpitäjä
Rekisterinpitäjä Liittovaltioiden tietosuojalain mukaan on Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä . Tästä osoitteesta voit tiedustella tietosuoja asioista ja nähdä, muokata tai poistaa tallennettuja henkilötietojasi Gameforge:lla. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa meihin yhteyttä yllä olevan postiosoitteen kautta. Ole ystävällinen - jos mahdollista - merkitse online pelit joita olet pelannut, serveri ja pelaaja nimesi. Tämä ei aiheuta sinulle muita menoja kuin lähetyskulut peruskorolla (ts. internet maksusi, sähköposti, matkapuhelin tai puhelin liittymä).
Yleisinformaatio
Me keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja - jotta ne olisivat lain sallimia - vain sinun luvallasi. Jos lupasi on vanhvistettu sähköisesti meidän internet ohjausta käyttäen, tulemme lakisääteisin perustein tiedottamaan sinua siitä.
Tiedon keruu vastaa sopimusehtojamme.
Pääsääntöisesti voit päästä meidän internetpalveluihimme paljastamatta meille henkilötietojasi. On aina sinun valintasi haluatko vai etkö halua antaa meille henkilötietojasi. Me keräämme henkilötietojasi täyttääksemme käyttösopimus ehdot sinun kanssasi. Käyttöehtojen ja pelisääntöjen lisäksi seuranta sisältää maksupalvelu tilaustesi asiallisen käsittelyn. Jos haluat rekisteröityä meidän internet sivustoillemme, osallistua arvontoihimme tai tilata uutiskirjeitämme, on välttämätöntä toimittaa meille henkilötietoja. Tämä tieto sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja muita henkilötietoja, joita Gameforge saattaa tarvita yksilöllisesti eri tilanteissa. Lisäksi, keräämme automaattisesti rekisteröityneiltä asiakkailta mm. IP osoitteen, jota tarvitsevat meidän tekniset toteutuksemme lakeja ja sopimusehtoja noudattaen. Käyttösopimuksen asianmukainen käytäntöönpano sisältää erityisen käyttöehtojen ja pelisääntöjen valvonnan. Sikäli kun tarjoamme asiakkaille ladattavaa osallisuutta peleistämme, voidaan niiden mukana asentaa ohjelma muutosten ja väärinkäytösten välttämiseksi pelissä. Tämän kaltaiset ohjelmat käynnistetään yhdessä pelin tai palvelun yhteydessä yksinomaan pelin yksilöintitietojen ja asiakaan henkilötietojen suojaamiseksi. Peliin osallistumisen aikana voidaan suorittaa analysoiva asiakas ohjelmisto, joka kommunikoi asiakkaan tilin ja serverin tietojen kanssa estääkseen asiattoman käytön ja laittomat apuvälineet (kuten hakkeroinnin ja huijauskoodit). Tietokoneesi ja tietojesi laajempaa analyysia ei tulla suorittamaan, myöskään kommunikaatioosi pelissä ja muihin tietokoneesi sisältämiin tietoihin pelin ulkopuolelta ei arvioida. Jos muutosta asiakastiedoissa tai kommunikoinnissa asiakaan ja serverin välillä ei havaita tietokoneellasi, henkilötietoja ei tulla keräämään ja lähettämään kyseisen pelin serverille tai Gameforge:lle. Väärinkäytöksen esiintyessä, teknisten tietojen maipulointia, käyttöehtojen väärinkäytöstä ja sääntörikkomuksia huomataan, lähetetään tieto pelitilin sukelmisesta Gameforgelle. Tässä tapauksessa, jos vastaava ohjelma ladataan pelin kanssa sinua tullaan informoimaan asiasta erillisellä viestillä. Voit keskeyttää tai peruuttaa latauksen koska vain peruuttamalla latauksen tai poistamalla sovelluksen.
Evästeet
Teknisistä syistä ja tehdäksemme nettisivustojemme käytöstä mahdollisimman mukavan käytämme, kuten moni muukin yritys, meidän omia evästeitämme Google Analyticsin evästeiden lisäksi. Nettisivustollamme vierailusi jälkeen evästeet normaalisti poistuvat automaattisesti kovalevyltäsi; jokatapauksessa, jotkut evästeet saattavat varastoitua kovalevyllesi pidemmäksi aikaa teknisistä syistä. Internet selaimesi voi asettaa kieltämään evästeet yleisesti tai poista ne yksilöllisesti. Jos haluat estää evästeiden latauksen tai haluat poistaa evästeet yksilöllisesti, ole ystävällinen ja seuraa selaimesi tehdasohjeistuksia. Huomioithan, että et voi tämän jälkeen enää käyttää meidän internet sivustojamme tai voit käyttää niitä vain rajoitetusti teknisistä syistä.
Tiedon kerääminen tilastollisessa tarkoituksessa
Tilastollisessa arvioinnissa joillakin internetin käyttö alueillamme keräämme vastaavia tietoja, käyttöjärjestelmä ja versio, selain ja versio, IP osoite sekä muita järjestelmän tietoja Käytämme näitä tietoja tilastolliseen arviointiin, kuten selvittääksemme tarkoitusta miksi meidän sivuillemme tullaan ja mitä sivutojemme käyttäjät tarvitsevat. Aina kun mahdollista, tieto on anonyymiä. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Lupien peruuttaminen
Sikäli kun henkilötietojen käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen ja ei ole sopimuksella tai lakisääteisesti perusteltu, voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Sikäli kun peruutuksesi viittaa uutiskirjeiden vastaanottamiseen tai muihin sähköposteihin, sinua informoidaan erikseen miten tiedon voit peruuttaa näiltä osin koska tahansa. Peruuttaminen ei aiheuta sinulle muita menoja kuin perus lähetyskulut. Muissa tapauksissa katso tukea nettisivuilta tai pelin kautta peruuttaaksesi sisältöjä. Peruuttaminen ei aiheuta sinulle muita menoja kuin perus lähetyskulut.
Salanimien käyttö
Monissa tapauksissa on mahdollista käyttää Gameforgen palveluita käyttäen salanimiä. Käyttäjiä suositellaan käyttämään tätä ominaisuutta.
Henkilötietojesi käyttäminen
Käytämme henkilötietojasi parantaaksemme jatkuvasti käyttöastettamme ja täyttääksemme käyttäjien tarpeet.Gameforge käyttää henkiltötietojasi perustamisesta, täytäntöönpanosta ja tilityksistä omassa sopimussuhteessasi Gameforgen kanssa ja maksupalveluiden käytössä. Lisäksi käytämme tietojasi kommunikoidessamme sinun kanssasi. Tämä sisältää mm. tapaukset, joissa informoimme sinua palvelujemme uudistumisesta sähköpostin kautta. Siten, kun käytämme tietojasi säännöllisesti sinun informoimiseksi tuotteistamme ja palveluistamme tai tietyistä tapahtumistamme palveluissamme ja meidän yhteistyökumppaneidemme palveluista jotka saattavat sinua kiinnostaa. Voit myös sinä lähettää sähköpostia meidän asiakaspalveluumme. Voit lähettää sähköpostia meille seuraaviin osoitteesiin: , , Käytämme tietojasi suojellaksemme meidän nettisivuja väärinkäytöltä ja jäljittääksemme asiattomat käyttäjät.
Henkilötietojen luovuttaminen
Missään tapauksissa henkilötietojasi ei tulla myymään kolmansille osapuolille. Sen lisäksi mitä Google Analytics käyttö vaatii, Gameforge yksilöllisesti luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavasti: Tehdessämme yhteistyötä maksupalvelujen tarjoajien kanssa ( esim. luottokorttiyhtiöt, pankit, PayPal, matkapuhelinpalvelut, velkojen keruu yritykset, etc.), tarjoajat jotka luovat ja kokoavat tilastotietoja, IT palvelujen tarjoajat (kuten tietokeskukset, varmuuskopioiden palvelujen tarjoajat, tietokanta palvelujen tarjoajat). Näiden palveluiden tarjoajilla on pääsy tietoihisi vain sillä laajuudella kuin on tarve heidän tehtävänsä suorittamiseen. Nämä palveluiden tarjoajat ovat sitoutuneet käsittelemään tietojasi tietosuojakäytänteiden mukaisesti ja asiaankuuluvin tietosuoja säädöksin. Tapauksessa jossa Gameforge, kumppaneita kontrolloi Gameforge, erityisesti osakeyhtiöissä tai, jos osa yhtiöstä myydään, siiryvät tietosi pääsääntöisesti eteenpäin ostaneelle osapuolelle. Jokatapauksessa, näissäkin tapauksissa tietosi on liitetty tietosuojakäytänteisiin ja asiaankuuluviin tietosuoja säädöksiin.
Tietojen poistaminen
Jos tietojasi ei enää tarvita yllä mainituissa tarkoituksissa sisältäen tilitykset verotustarkoituksessa tai muut lailliset syyt, tiedot poistetaan.
Henkilötietoturva
Käsittelemme sinusta keräämiämme tietoja Saksan tietoturvakäytänteiden mukaisesti. Kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet ja ohjeistettu ylläpitämään tiedon luottamuksellisuus ja yksityisyys suojaa. Maksuja toimitettaessa, tiedojesi siirtymistä suojataan SSL salausteknologia. Meidän SSL siirto on THAWTE-sertifioitu.