Yksityisyydensuojaa

Gameforge Productions GmbH ja Gameforge 4D GmbH, molemmat osoitteessa Albert-Nestler-Strasse 8, 76131 Karlsruhe, Saksa, ja muut Gameforge Group –yhtymän ("Gameforge") yritykset suojelevat henkilökohtaisia tietojasi erittäin tarkasti. Tässä yksityisyydensuojaa koskevassa periaatteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja kerätään sekä miten niitä käsitellään ja käytetään. Gameforge Groupin sopimuskumppanit ja alihankkijat ovat lueteltu jokaisessa pelissä lainsäädännön mukaisesti oikeudellisessa huomautuksessa.

1. Yksityisyydensuojaa koskevan periaatteen sisältö
Tämä yksityisyydensuojaa koskeva periaate kattaa kaikki Gameforgen internetsivulla tarjotut palvelut, erityisesti Gameforgen portaalin ja yksittäisten online-pelien sivut. Tämä yksityisyyden suojaa koskeva periaate määrittelee yksin sitä, kuinka Gameforge käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, jos muuta ei ole ilmoitettu. Jos käytät kolmannen osapuolen tuottamia palveluita, sovelletaan tämän kolmannen osapuolen yksityisyydensuojaa koskevaa periaatetta. Gameforge ei arvioi kolmansien osapuolien yksityisyydensuojaa koskevia ehtoja.

2. Datatietojen hallinnoitsija
Saksan tietosuojalain mukainen datatietojen hallitsija on Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Strasse 8, 76131 Karlsruhe, Saksa.
Yksityisyydensuojaa koskevissa tiedusteluissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen datenschutz@gameforge.com. Tämän osoitteen kautta voit minä aikana tahansa kysellä tietosuoja-asioista tai tarkistaa, muuttaa tai poistaa Gameforgen tallentamia henkilökohtaisia tietoja. Vaihtoehtoisesti voit ottaa olla yhteydessä meihin yllä olevan postiosoitteen kautta. Ole hyvä ja liitä viestiin pelaamasi online-peli, palvelin ja pelaajanimi, jos mahdollista.

3. Tietojen kerääminen
Yleisesti voi selata internet-sivujamme ilman henkilökohtaisten tietojen antamista. Henkilökohtaisten tietojen luovuttaminen on aina oma henkilökohtainen ratkaisusi. Me keräämme näitä tietoja täyttääksemme sinun kanssasi tekemämme käyttöehtosopimuksen ehdot. Tämä sisältää käyttöehtojen ja pelin sääntöjen ja määräysten noudattamisen sekä erityisesti maksujen käsittelyn.Sinun tulee antaa henkilötietosi rekisteröityäksesi internet-sivuillemme, osallistuaksesi arvontoihin tai tilataksesi uutiskirjeemme. Nämä tiedot sisältävät esimerkiksi nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja muita henkilötietoja, joita Gameforge voi kysyä yksittäisissä tapauksissa. Monissa tapauksissa on mahdollista käyttää Gameforgen palveluja nimimerkillä. Käyttäjiä rohkaistaan tämän ominaisuuden käyttöön.Lisäksi yksilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi ja selausaika, lähetetään meille automaattisesti tietokoneeltasi ja tallennetaan palvelimellemme. Näitä tietoja arvioidaan vain tilastollisia ja suorituskykyyn liittyviä tarkoituksia varten, paitsi internetsivujemme luvattoman käytön tapauksessa. Tiedot muutetaan anonyymeiksi, jos mahdollista. Käytämme monien muiden yritysten tapaan evästeitä, jotta internet-sivujemme käyttö olisi sinulle mahdollisimman miellyttävää. Kun poistut meidän internetsivuiltamme, nämä evästeet tavallisesti poistetaan automaattisesti kovalevyltäsi. Internetselain voidaan asettaa hylkäämään evästeet yleensä. Teknisistä syistä tämä voi aiheuttaa sen, että jotkin tai kaikki internetsivullamme tarjotut ominaisuudet eivät toimi kunnollisesti. Ellei sitä ole lainsäädännössä sallittu, me keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain käyttäjän luvalla. Jos tämä suostumus henkilötietojen luovutuksesta on annettu elektronisesti internetsivumme kautta, huomioimme lain mukaisen ilmoitusvelvollisuuden.

4. Henkilötietojesi käyttö
Käytämme henkilötietoja palveluvalikoimamme luomiseen tarpeen mukaan sekä palvelujen jatkuvaan kehittämiseen. Gameforge käyttää henkilötietoja käyttäjäsuhteen luomiseen, käsittelyyn ja sopimiseen Gameforgen kanssa sekä maksujen käsittelyyn.Sen lisäksi käytämme tietoja yhteydenpitoa varten. Tämä sisältää sen, että tiedottamisen sinulle mistä tahansa palvelumme uutuuksista sähköpostitse. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi kertoaksemme sinulle säännöllisesti uusista tuotteista, palveluista tai tapahtumista, jotka voivat kiinnostaa sinua. Voit myös lähettää sähköposteja asiakaskyselyistä.

Voit saada sähköposteja seuraavista sähköpostiosoitteistamme:
4story@news.gameforge.com, airrivals@news.gameforge.com, battleknight@news.gameforge.com, bitefight@news.gameforge.com, cabal@news.gameforge.com, couchpotatoes@news.gameforge.com, europe1400@news.gameforge.com, funfari@news.gameforge.com, gatesofandaron@news.gameforge.com, gilde1400@news.gameforge.com, ikariam@news.gameforge.com, kingsage@news.gameforge.com, metin2@news.gameforge.com, nostale@news.gameforge.com, ogame@news.gameforge.com, tanoth@news.gameforge.com, warpfire@news.gameforge.com, wildguns@news.gameforge.com, zookingdom@news.gameforge.com, mmogame@news.gameforge.com, noxmortis@news.gameforge.com, drivals@news.gameforge.com, gameforge@news.gameforge.com, gameforge_web@news.gameforge.com, gameforge_mmo@news.gameforge.com

Näissä viesteissä kerrotaan, että voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Lisäksi käytämme tietojasi internet-sivujemme väärinkäytön estämiseen ja luvattoman käytön jäljittämiseen.

5. Henkilötietojen luovuttaminen
Tietojasi ei myydä kolmansille osapuolille. Gameforge luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille yksinomaan seuraavissa olosuhteissa:
Työskentelemme yhdessä maksupalvelujen tuottajien kanssa (esim. luottokorttiyhtiöt, pankit, Paypal, matkapuhelinpalvelut, perintäyhtiöt jne.), tilastollista tietoa tuottavien ja koostavien alihankkijoiden kanssa sekä IT-palveluiden tuottajien kanssa (esim. palvelimet, tietojenkäsittelykeskukset, varmistustallennuspalvelut ja tietokantapalvelut).
Näillä palveluntuottajilla on pääsy henkilötietoihisi vain siinä laajuudessa, joka on heidän tehtäviensä kannalta tarpeellista. Nämä palvelutuottajat ovat velvoitettuja kohtelemaan tietojasi tämän yksityisyydensuojaa koskevan periaatteen ja sovellettavissa olevan tietosuojalakien mukaisesti.
Tapauksessa, jossa Gameforge, Gameforge hallinnoimat yritykset tai yksittäinen tytäryhtiö tai jaettu yritys myydään, henkilötietosi luovutetaan yleisesti osana omistajanvaihdosta koskevaa yritystä. Myös tässä tapauksessa henkilötietosi ovat tämän yksityisyydensuojaa käsittelevän periaatteen ja sovellettavien tietosuojalakien kohteena.

6. Tietojen poistaminen
Jos tietojesi säilyttäminen ei ole enää tarpeellista yllämainituista syistä, kuten laskutus, verotustarkoitukset tai muut lailliset syyt, ne poistetaan.

7. Henkilötietojen turvallisuus
Käsittelemme sinulta saatuja tietoja Saksan tietosuojalain mukaisesti. Kaikkia työntekijämme ovat velvollisia tarkkailemaan tietojen luottamuksellisuutta ja tietosuojalakien noudattamista, ja heitä on opastettu tämän mukaisesti. Maksutapahtumien aikana tietosi välitetään SSL-salausteknologialla. SSL-siirtomme ovat THAWTE-sertifioituja.


















Navigointi:

 -  Käyttöehdot Gameforge 4D GmbH - 
 - Imprint Gameforge 4D GmbH - 
 - Tietosuoja Gameforge 4D GmbH -