Bijzondere Gebruiksvoorwaarden voor Betaalde Verwerving van Virtuele Artikelen en de Voorziening van Vergoedings-gebaseerde Lidmaatschappen

1
Onderwerp van de Bijzondere Voorwaarden
 
Deze Bijzondere Voorwaarden ("Voorwaarden") reguleren de betaalde verwerving van virtuele artikelen en de oprichting, implementatie en einde van vergoedings-gebaseerde lidmaatschappen in relatie met online spelen beschikbaar gemaakt door Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe ("Gameforge").
2
Bijzonder Voorwaarden voor de Betaalde Verwerving van Virtuele Artikelen
2.1
De gebruiker kan een "Premium valuta" verkrijgen in ruil voor een betaling. De "Premium valuta" kan een verschillende naam hebben binnen elk van de online spelen.
2.2
De gebruiker dient een verzoek in om de overeenkomst te sluiten voor de aankoop van "Premium valuta" door binnen het relevante spel de hoeveelheid "Premium valuta" te selecteren die hij wenst te kopen en op de knop met de woorden "Koop nu" of gelijkende omschrijving te drukken. De overeenkomst zal vastgelegd worden zodra Gameforge de gebruiker zijn gebruikersaccount gecrediteerd heeft met de Premium valuta.
2.3
Met het krediet van de Premium valuta verkrijgt de gebruiker een ordinair, niet-toewijsbaar recht gelimiteerd tot de contractuele periode om de virtuele middelen of voordelen aangeboden door Gameforge te verkrijgen binnen het relevante online spel en duidelijker daar beschreven, indien de gecrediteerde "Premium valuta" voldoende is voor de aankoop in kwestie. De "Premium valuta" zal gedebiteerd worden van het gebruikersaccount met de som overeenkomstig met de aangewezen overeenkomstige waarde van het virtuele middel of voordeel.
2.4
De aankoop van de Premium valuta wordt betaald door de betaling dienst aanbieders geïntegreerd door Gameforge; deze aanbieders bieden de gebruiker verschillende methodes om te betalen ("betalingsmethodes"). De gebruiker kan zijn gewenste betalingsmethode kiezen uit de beschikbare methodes. De gebruiker wordt geïnformeerd dat normaal een contract voor de uitvoering van de transactie gemaakt met zijn gewenste betaling dienst aanbieder gebaseerd zal zijn op de voorwaarden van de aanbieder in kwestie.
2.5
De gebruiker mag zijn aanbieding annuleren overeenkomstig Sectie 2.2 op elk ogenblik tot het afronden van de individuele stappen die nodig zijn om de betalingstransactie uit te voeren via een betaling dienst provider zoals gedefinieerd in Sectie 2.4. Tot die tijd is het ook mogelijk om ingevoerde data te wijzigen door op de Terug knop te drukken in de browser.
2.6
Het recht van de gebruiker op de verkregen Premium valuta is onderhevig aan de voorwaarde volgend op het beëindigen van de licentie overeenkomst gereguleerd door de Algemene Gebruiksvoorwaarden. Indien het gebruikersaccount geblokkeerd wordt in overeenstemming met Sectie 6.2 d) van de Algemene Gebruikersvoorwaarden, heeft Gameforge het recht om de uitvoering te weigeren voor de duur van de blokkering.
2.7
Het recht op het gebruik van de verkregen virtuele middelen of voordelen op grond van Sectie 2.3 is onderhevig aan de voorwaarde volgend op het beëindigen van de licentie overeenkomt gereguleerd door de Algemene Gebruiksvoorwaarden. De gebruiker heeft geen recht op het gebruik van virtuele middelen of voordelen voor een minimum periode, tenzij de omschrijving van het virtuele middel of voordeel een specifieke minimum tijdsperiode vermeldde.
3
Bijzonder Voorwaarden voor de Voorziening van Vergoedings-gebaseerde Lidmaatschappen
3.1
Door toe te treden tot een lidmaatschap voorziening, zal de gebruiker, voor de (minimum) gekozen termijn, toegang tot speciale voordelen binnen het online spel krijgen (bv. speciale functies, gelimiteerde-toegangsgebieden), die niet beschikbaar zijn voor niet-leden.
3.2
De gebruiker kiest de (minimum) termijn van het lidmaatschap en de overeenkomstige prijs die hij bijgevolg dient te betalen. Op dezelfde pagina kiest de gebruiker de betaalmethode en de overeenkomstige betaal dienst aanbieder. Secties 2.2, 2.4 en 2.5 zijn overeenkomstig van toepassing. De te betalen bedragen voor het lidmaatschap dienen op voorhand voor de start van de overeenkomstige lidmaatschap termijn betaald te worden.
3.3
Afwijkend van Sectie 8.1 van de Algemene Gebruiksvoorwaarden, kan het lidmaatschap zonder waarschuwing geannuleerd worden op elk ogenblik, tot en met het einde van de termijn in kwestie. Annuleringen kunnen uitgevoerd worden via e-mail of geschreven. Als een er een annuleringsknop geïntegreerd is in de gebruikersaccount administratie, kan dit ook gebruikt worden om de annulering door te voeren. Mits de gekozen betalingsmethode door de gebruiker geen belet biedt op een automatische vernieuwing aan het einde van de termijn van het lidmaatschap zal deze automatisch vernieuwd worden door de origineel overeengekomen termijn, tenzij deze geannuleerd werd door een van beide partijen voor de afloop. Voor de toetreding tot de lidmaatschap voorziening zal de gebruiker geïnformeerd worden over de aan- of afwezigheid van de automatisch hernieuw mogelijkheid.
4
Aankoop van Premium valuta en de voorziening van lidmaatschappen ten behoeve van de gebruiker
4.1
De contractuele partner voor diensten aangeboden door Gameforge in overeenkomst met Secties 2 en 3 van de Voorwaarden kan ook een gebruiker zijn anders dan de gebruiker en degene die enkel de diensten aangekocht heeft voor het voordeel van de gebruiker (contract ten voordele van derden). Dit zal in het bijzonder zo zijn als de eigenaar van de betalingsmiddelen ten behoeve van Sectie 2.4 (bv. eigenaar van een kredietkaart, bank account, telefoonlijn, etc.) de dienst wilt verkrijgen op vraag van de gebruiker in kwestie.
4.2
In situaties omschreven in Sectie 4.1 mogen de diensten in kwestie enkel gevorderd worden van Gameforge door de houder van het gebruikersaccount, waaraan de diensten geleverd zullen worden. Gameforge zal rechtstreeks aan de gebruiker in kwestie leveren.
5
Terugbetaling van geld en betaalde goederen in het geval van annulering
5.1
Tenzij een wettelijk recht op annulering effectief uitgevoerd werd, zal een terugbetaling van de gemaakte betaling voor ongebruikte "Premium valuta" of voor de resterende termijn van het lidmaatschap enkel mogelijk zijn in overeenkomst met Sectie 8.5 van de Algemene Gebruiksvoorwaarden.
5.2
In het geval dat het wettelijk recht op annulering effectief uitgevoerd werd, zal Gameforge in regel gebruik maken van dezelfde betalingsmethode als de gebruiker gebruikte bij het maken van zijn betaling. Indien dit niet mogelijk is, zal de terugbetaling uitgevoerd worden via bankoverschrijving naar een account aangegeven door de begunstigde van de betaling.
6
Diversen
6.1
Geen bijkomende kosten worden gemaakt buiten de basiskosten voor het maken en onderhouden van internettoegang en de prijs voor de diensten van Gameforge op grond van Secties 2 en 3.
6.2
Gameforge biedt facturatie support via https://billing.gameforge.com/ en spelondersteuning via http://support.gameforge.com/. Er wordt geen telefonische ondersteuning verschaft.
6.3
Sectie 10 van de Algemene Gebruikersvoorwaarden zijn overeenkomstig van toepassing.
 
Karlsruhe, juni 2014
 
Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Straße 8
76131 Karlsruhe
Duitsland
 
Kantongerecht Mannheim, HRB 718029
BTW-nummer: DE 814330106
Algemene Directeurs: Alexander Rösner
Opmerking over Onlinegeschillenbeslechting:
Gameforge 4D GmbH is niet verplicht en is niet van plan om deel te nemen in dergelijke procedures.