Dreptul de Anulare

Dreptul de Anulare
Aveți dreptul de a anula acest contract în termen de paisprezece zile, fără a fi obligat să indicaţi motivul.
Perioada de anulare este de paisprezece zile începând de la data încheierii contractului.
Pentru a vă exercita dreptul de a anulare, trebuie să ne notificaţi (Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe, Fax: +49 (0) 721 354808152, e-mail : ) de decizia dumneavoastră de a anula acest contract. Acest lucru necesită o declarație fără echivoc în acest sens (de exemplu scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți utiliza modelul de formular de anulare furnizat; formatul sugerat nu este obligatoriu.
Pentru a satisface perioada de anulare, este suficient ca, înainte de expirarea perioadei de anulare, să emiteţi o notificare care să ateste că va exercitati dreptul de a anulare.
Consecinţele anulării
Dacă anulați acest acord, vom fi obligați să rambursăm toate sumele primite ca plată de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare rezultate pentru că ați ales o metodă de livrare alta decât metoda cost-eficientă de livrare oferită de noi) . Rambursarea se va face prompt și nu mai târziu de paisprezece zile de la ziua în care am primit notificarea pentru a anula acest contract. În realizarea acestei rambursări, vom folosi aceeași metodă de plată utilizată de dumneavoastră în efectuarea plății inițiale, cu excepția cazului în care am convenit cu dumneavoastră în mod expres o metodă alternativă; în nici un caz nu vom percepe nici o taxă în ceea ce privește această rambursare.
Model de Formular de Anulare
(Dacă doriţi să anulaţi contractul, vă rugăm să completaţi acest formular şi să-l trimiteţi către noi.)
(*) Şterge după cum este cazul