varstvu podatkov

Podjetja Gameforge Productions GmbH oziroma Gameforge 4D GmbH, naslov: Albert-Nestler-Strasse 8, 76131 Karlsruhe in ostala podjetja skupine Gameforge (»Gameforge«) zelo resno jemljemo varstvo Vaših osebnih podatkov. Sledeča razlaga Vas bo seznanila s tem, kateri osebni podatki so za nas pomembni in kako jih obdelujemo in uporabljamo. Ponudnik in sopogodbenik uporabnika skupine Gameforge se določita iz impresuma posamezne igre.

1. Predmet razlage o varstvu podatkov
Ta razlaga o varstvu podatkov velja za vse usluge, ki jih ponujajo spletne strani skupine Gameforge, še posebno Gameforge-portal in vse strani s spletnimi igrami, do katerih lahko dostopate preko strani.V kolikor ni drugače povedano, ta razlaga o varstvu podatkov izključno opisuje kako Gameforge ravna z Vašimi osebnimi podatki. V primeru, da sprejmete usluge tretje osebe, veljajo izključno pogoji varstva podatkov te tretje osebe. Gameforge ne preverja pogojev tretjih oseb.

2. Pristojna služba
Pristojnost v skladu z nemškim zveznim zakonom o varstvu podatkov ima: Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Strasse 8, 76131 Karlsruhe.

Ob morebitnih vprašanjih o varstvu podatkov se obrnite na: datenschutz@gameforge.com. Na ta elektronski naslov lahko vedno pošljete vprašanja o varstvu podatkov ter poiščete, spremenite ali izbrišete shranjene Gameforge podatke. Pošljete pa nam lahko tudi pošto na zgoraj omenjen naslov. Prosimo navedite naslov igrane spletne igre, strežnik in Vaše uporabniško ime v igri.

3. Poizvedba podatkov
Načeloma lahko uporabljate našo internetno ponudbo brez posredovanja osebnih podatkov. Vedno lahko sami odločate ali nam hočete zaupati Vaše podatke ali ne. Podatke rabimo za izpolnitev z Vami sklenjene uporabniške pogodbe. K izpolnitvi spadajo poleg nadzora upoštevanja uporabniških pogojev in pravil iger še pravilno odvijanje Vašega plačilnega naloga.V kolikor se želite registrirati na naših spletnih straneh, se udeležiti nagradnih iger ali se naročiti na spletni časopis, je navedba osebnih podatkov potrebna. Ti podatki so na primer: ime, naslov, elektronska pošta in ostali osebni podatki, ki jih lahko Gameforge v posamičnih primerih uporabi. Pri večini naših storitev Gameforge je možna raba psevdonimov. K možnosti rabe psevdonimov so pozvani vsi uporabniki.Poleg tega se nekateri podatki kot so na primer, IP-naslov, tip brskalnika in časi dostopa avtomatsko prenesejo iz Vašega računalnika na naš strežnik in se tam shranijo. Razen pri zasledovanju zlorab naše ponudbe, se ti podatki uporabljajo zgolj za statistiko in za pregled dosežkov. V največji možni meri se ti podatki anonimizirajo.Da bi naša spletna ponudba bila čim bolj prijazna do uporabnikov, uporabljamo tako imenovane piškotke (Cookies), ki jih uporablja tudi veliko drugih podjetij. Ti piškotki se po Vašem obisku na naših spletnih straneh praviloma avtomatično izbrišejo iz Vašega trdega diska. Vaš spletni brskalnik lahko nastavite tako, da piškotkov ne bo sprejemal. V tem primeru je uporaba naših spletnih strani zaradi tehničnih razlogov omejena ali pa celo nemogoča.Osebne podatke poizvedemo, obdelujemo in uporabljamo samo z Vašo privolitvijo, v kolikor ni že prej zakonsko pridobljene pravice do uporabe teh podatkov. Če je ta privolitev na naših spletnih straneh elektronsko razložena in objasnjena, je izpolnjena naša po zakonu določena dolžnost obveščanja.

4. Raba Vaših podatkov
Vaše osebne podatke uporabljamo za oblikovanje in izboljšanje naših storitev v skladu s potrebami. Gameforge uporablja Vaše osebne informacije za utemeljitev, izvajanje in odvijanje Vašega uporabniškega razmerja z Gameforge ter za izvajanje plačil.Poleg tega lahko preko teh podatkov komuniciramo z Vami. Po potrebi Vas po elektronski pošti obveščamo o novostih v naši ponudbi storitev. Tako Vas lahko redno obveščamo o naših izdelkih, storitvah in določenih dogodkih, ki bi Vas mogoče zanimali. Obstaja možnost, da boste prejeli tudi anketna vprašanja.

Email lahko prejmete s sledečih naslovov:
4story@news.gameforge.com, airrivals@news.gameforge.com, battleknight@news.gameforge.com, bitefight@news.gameforge.com, cabal@news.gameforge.com, couchpotatoes@news.gameforge.com, europe1400@news.gameforge.com, funfari@news.gameforge.com, gatesofandaron@news.gameforge.com, gilde1400@news.gameforge.com, ikariam@news.gameforge.com, kingsage@news.gameforge.com, metin2@news.gameforge.com, nostale@news.gameforge.com, ogame@news.gameforge.com, tanoth@news.gameforge.com, warpfire@news.gameforge.com, wildguns@news.gameforge.com, zookingdom@news.gameforge.com, mmogame@news.gameforge.com, noxmortis@news.gameforge.com, drivals@news.gameforge.com, gameforge@news.gameforge.com, gameforge_web@news.gameforge.com, gameforge_mmo@news.gameforge.com

Ob vsaki informaciji Vas opozarjamo tudi na možnost odjave. Vaše podatke uporabljamo za preprečevanje zlorab in neavtoriziranih dostopov do naših spletnih strani.

5. Posredovanje podatkov
Vaših osebnih podatkov seveda ne prodajamo tretjim osebam. Gameforge posreduje Vaše osebne podatke tretjim osebam samo v spodaj navedenih primerih:Če sodelujemo s: ponudniki plačilnih storitev (na primer: ponudniki kreditnih kartic, banke, PayPal - ponudnik storitev varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami, ponudniki mobilne telefonije, ustanove za inkaso itd.), ponudniki za izdelavo in pripravo statistik, ponudniki storitev informacijske tehnike (IT-tehnike) (na primer: računski centri, spletno gostovanje, izdelava varnostnih kopij, podatkovne baze). Ti ponudniki imajo dostop do Vaših osebnih podatkov v toliki meri, da lahko izvajajo svoje naloge. Dolžni so z Vašimi podatki ravnati v skladu s to razlago in z obstoječimi zakoni o varstvu podatkov.V primeru, da Gameforge proda katero od svojih podjetij ali samo del podjetja ali pa katero od hčerinskih podjetij se Vaši uporabniški podatki prenesejo. Seveda bodo Vaši podatki naprej zaščiteni po zakonih varstva podatkov.

6. Izbris podatkov
V kolikor Vaši podatki niso več potrebni za zgoraj naštete namene in so opravljeni vsi obračuni, se izbrišejo.

7. Varnost podatkov
Vaše informacije obravnavamo v skladu z nemškimi zakoni o varstvu podatkov. Vsi sodelavci so seznanjeni z njimi in so jih dolžni upoštevati. Prav tako se upošteva tajnost podatkov. Pri plačilih se vaši podatki zakodirano prenesejo preko SSL protokola. Uporabljamo THAWTE SSL certifikate.


Navigation:

 - Terms of Use Gameforge 4D GmbH - 
 - Gameforge 4D GmbH legal notice - 
 - Gameforge 4D GmbH Privacy Statement -