Посебна права и услови за стицање виртуелниг чланства као и уговор о бесплатном члантству

1
Предмет специјалних Услова и Одредби
 
Ови Посебни услови ("Услови") регулишу плаћања, куповину виртуелних услуга и успостављање, примену и крај чланства у онлине играма. Ово је омогућено од Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe ("Gameforge").
2
Посебни услови за уплаћање виртуелних услуга
2.1
Корисник може стећи "Премиум валуту" у замену за плаћање. "Премиум валута" може имати другачији назив у свакој онлајн игри.
2.2
Корисник шаље понуду за закључење уговора о куповини "Премиум валуте" избором у релевантној онлајн игри износ "Премиум валуте", који жели да купи, а затим кликне на дугме означено са "Купи сада" или сличним натписом. Споразум ће бити успостављен након што Gameforge кредитира кориснички рачун корисника са Премиум валутом.
2.3
Уз кредит Премиум валутом корисник стиче апсолутно право ограничено уговорним периодом за стицање виртуелне имовине и бенефиција понуђених од Gameforge у релевантној онлајн игре, а то значи, да је "Премиум валута" додата на кориснички налог довољна за жељену куповину. "Премиум валута" се одузима са корисничког рачуна за суму која одговара одређеном еквивалентну вредности виртуелне имовине или услуга које корисник жели да купи.
2.4
Куповина премијум валуте се обавља преко услуга интегрисаних од Gameforge; Ови провајдери нуде кориснику различите методе плаћања ("начина плаћања"). Корисник може да изабере свој жељени начин плаћања од оних који су му на понуђени. Корисник је информисан да уговор за извршење трансакције који је склопио са својим провајдером - жељени начин плаћања услуга, ће се заснивати на уговорним условима тог провајдера.
2.5
Корисник може да повуче своју понуду у складу са Чланом 2.2 у било ком моменту до завршетка свих корака потребних за покретање трансакције за плаћање провајдера као што је дефинисано у члану 2.4. До тог момента, такође је могуће да исправи унос података тако што ћете кликнути на дугме Назад у претраживачу.
2.6
Правa корисника стеченa Премиум валутoм је предмет додатног уговора о лиценцирању регулисаном стандардним одредбама и условима коришћења. У случају да је кориснички рачун блокиран, у складу Члана 6.2 д) Стандардних Услова коришћења, Gameforge има право да одбије извршење за време трајања блока.
2.7
Право на коришћење средстава или виртуелне имовине стечене у складу са чланом 2.3 је под условом накнадног уговора о лиценцирању који регулише стандардне одредбе и услове коришћења. Корисник нема право да користи виртуелну имовину или погодности у току минималног временски периода, осим ако то коришћње виртуелне имовине или користи није одређено посебним временским периодом.
3
Посебне Одредбе и Услови коришћења за регулисање чланства
3.1
Уласком у аранжман чланства, за (минимални) рок изабран од стране корисника, корисник остварује право на посебне погодности у оквиру интернет игре (нпр. специјалне функције, приступ одређеним деловима) које нису на располагању корисницима који нису чланови.
3.2
Корисник бира (минимални) рок за чланство и одговарајућу цену коју је за то потребно да плати. На истој страни корисник бира свој метод плаћања и одговарајућег пружаоца услуга плаћања. Секције 2.2, 2.4 и 2.5 се примењују у складу са тим. Износи обавеза за чланство се плаћа пре почетка одговарајућег рока чланства.
3.3
Одступање од члана 8.1 Стандардних Услова коришћења, чланство може бити поништено без обавештења у било ком тренутку до истека рока. Отказивање може издати путем електронске поште или у писаној форми. Уколико је функција отказивања интегрисана у администрацију корисничког налога, то се такође може користити да изда отказивање. Под условом да начин плаћања изабран од стране корисника не искључује аутоматску обнову, након завршетка рока чланство ће се аутоматски обновити пре истека, осим ако је отказано од стране једне од странака пре истека рока важења. Пре уласка у аранжман чланства, корисник ће бити обавештен о могућности аутоматског обнављања или одсуству истог.
4
Куповина Премиум валуте и распоред чланства у име корисника
4.1
Уговорни партнер за услуге које нуди Gameforge у складу са члановима 2 и 3 ових услова може бити осим корисника и особа која само купује услуге за добробит корисника (уговор у корист трећих странака). То ће бити случај посебно ако власник средство плаћања за потребе Одељка 2.4 (нпр. носиоца кредитне картице, банковни рачун, телефонска линија, итд) жели да обезбеди услугу за корисника.
4.2
У случајевима описаним у члану 4.1 услугу може тражити од Gameforge само носиоц корисничког налога који ће бити кредитиран. Gameforge директно кредитира одређеног корисника.
5
Надокнада новца и платних средстава у случају отказивања
5.1
Осим ако је законско право о отказивању извршено, накнадне исплате за неискоришћену "Премијум валуту" или за преостали период чланства је могуће само у складу са чланом 8.5 стандардних услова коришћења.
5.2
У случају да се законско право отказивању ефикасно остварује, Gameforge по правилу користе иста средства плаћања која корисник користи при плаћању. Ако то није могуће, надокнада се врши банковним трансфером на рачун који је отворен од стране корисника плаћања.
6
Остало
6.1
Никаква додатна плаћања се неће рачунати, осим основне накнаде за успостављање и одржавање приступа Интернету и цене за услуге Gameforge у складу са члановима 2 и 3.
6.2
Gameforge пружа подршку за плаћање путем https://billing.gameforge.com/ и система подршке за игру http://support.gameforge.com/. Телефонска подршка није обезбеђена.
 
Karlsruhe, Jun 2014
 
Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Straße 8
76131 Karlsruhe
Немачка
 
Локални Суд Mannheim, Регистрациони корпорацијски број је: HRB 718029
Порески индентификациони број је: DE 814330106
Генерални директори: Alexander Rösner
Обавештење везано за интернет решавање проблема:
Gameforge 4D GmbH није у обавези и нема намеру да учествује у таквим поступцима.